Privatlivs – og cookiepolitik

Cookies

Introduktion:

Ved benyttelse af vores hjemmeside, indsamles der oplysning om dig, der anvendes til at tilpasse, forbedre og optimere indholdet på siden, for at øge værdien af de annoncer der vises på siden. Hvis du ikke ønsker at hjemmesiden indsamler data om dig, bedes du slette dine cookies og undgå videre brug af hjemmesiden. Nedenfor uddybes hvilke informationer der indsamles på hjemmesiden, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies:

På hjemmesiden anvendes der “cookies”. Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode f. eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Google Analystics-cookies:

Vi gør brug af Google Analytics cookies til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om dit brug af hjemmesiden, herunder din ip-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics, ved at klikke her.

Privatlivspolitik 

Generelt:

Personoplysninger omfatter alle oplysninger, som kan henføre eller bruges til at beskrive dig, som individ. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi og behandler oplysninger som disse. Dette gør vi eksempelvis, ved almindelig brug af hjemmesiden og ved forspørgelser gennem kontaktformen .

Dette er de typiske oplysninger som vi indsamler ved accept af vores Privatlivs – og cookiepolitik.

  • Et unikt anonymiseret id og tekniske oplysninger omkring hvilken platform du bruger vores hjemmeside på.
  • Dit IP-nummer
  • Din geografiske placering
  • Hvis du selv giver samtykke, behandler vi også fornavn, efternavn og e-mail.

Sikkerhed:

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger ulovligt eller hændeligt bliver slettet, offentliggjort, misbrugt, eller på anden måde bliver brugt uhensigtsmæssigt i henhold til vores privatlivspolitik.

Formål:

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Opbevaring af persondata:

Vi opbevarer dine personoplysninger på servere i Europa. Nogle af disse oplysninger bliver administreret af en betroet tredjepart (databehandler), på vores vegne. Dette sker i henhold til vores privatlivspolitik, og den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Info@cloudless.dk – Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver:
Websitet ejes og publiceres af:

Cloudless IVS
Sønderkær 417
7190 Billund
CVR-nr. 38680722
Email: Info@Cloudless.dk